Online filmovi i serije sa prevodom

SERIJA TV 6.7 The Valhalla Murders

The Valhalla Murders

Policijski profil Arnar vraćen je kući iz Osla na rodni Island kako bi istražio prvi slučaj serijskog ubice u zemlji. Udružuje se sa lokalnim starijim policajcem Katom.

TV-MA RÚV
6.7
2019 Crime 45 min Gledaj
TV 7.1 Katla

Katla

TV-MA Netflix
7.1
2021 Drama 45 min Gledaj
FILM 6.8 Agnes Joy

Agnes Joy

Ranveig je sagorela u svim aspektima svog svakodnevnog života u predgrađu. Zaglavila je na poslu koji ne voli i u braku koji polako umire. Povrh toga, stalno se svađa sa svojom buntovnom ćerkom Agnes i ne može da se suoči s mogućnošću da Agnes odraste i napusti je. Kad se novi komšija, zgodni glumac Hrein, […]

NR
6.8
2019 Drama 93 min Gledaj
6.6 Zvijer

Zvijer

Doktor Nate Daniels je udovac koji svoje kćeri odvede na putovanje u Južnu Afriku nedugo nakon što je njihova majka preminula. Putovanje im je trebalo donijeti mir te ih zbližiti nakon tragičnog događaja, no to se sve promijeni kad u jednom selu pronađu tijela ubijenih stanovnika. Razjareni lav ljude vidi kao neprijatelje nakon što je preživio napad krivolovaca te napada svakog tko mu se nađe na putu.

R
6.6
2022 Action 93 min Gledaj
6.5 Janje

Janje

Par bez djece, María i Ingvar otkrivaju tajanstveno novorođenče na svojoj farmi na Islandu. Neočekivana perspektiva porodičnog života donosi im mnogo radosti, prije nego što ih konačno uništi.

R
6.5
2021 Drama 106 min Gledaj
3.6 Skuggahverfið

Skuggahverfið

NR
3.6
2020 Drama 84 min Gledaj
FILM 6.4 Arctic

Arctic

Jednom se čoveku avion sruši na Arktiku nasukavši ga u ledenoj pustoši. Svaki dan izvodi istu rutinu u nadi da će biti spašen. Jednoga dana njegove nade dobivaju odgovor – pojavljuje se helikopter. No pilot strada u jakoj snježnoj oluji, njegov kopilot ozbiljno je ozlijeđen. Čovjek pred sobom vidi dvije mogućnosti: ostati u uništenom avionu […]

PG-13
6.4
2018 Drama 98 min Gledaj