Online filmovi i serije sa prevodom

TV 6.7 Šutnja

Šutnja

Radnja serije smještena je u Osijek i Kijev, a problemi dječje prostitucije i trgovine bijelim robljem vješto su isprepleteni s preispitivanjem intimnih odnosa, gubicima i traumama glavnih junaka te ekonomskom i socijalnom slikom tranzicijskih društava.

NR HRT 1
6.7
2021 Crime 50 min Gledaj
SERIJA TV 8.4 Кріпосна

Кріпосна

Katerina Verbitskaja je odgajana kao plemenita dama sa svojom kumom Anom Červinskom, ali je za ceo svet bila samo vlasništvo Petra Červinskog. Ona se zaljubljuje u plemića Alekseja Kosača koji ne zna ništa o njenom poreklu. Na putu ka slobodi i ljubavi, kmetska sobarica će morati da prebrodi mnoga iskušenja.

NR STB
8.4
2019 Drama 45 min Gledaj
FILM 8.1 Dovbush

Dovbush

Karpati. Početak 18. veka. Brutalna vlast poljskog plemstva primorava Hucule da beže u planine. Dva brata, Oleksa i Ivan Dovbuš, nađu se van zakona i postaju odmetnici. U potrazi za osvetom gospodarima zbog brutalnog ubistva roditelja, braća se sukobljavaju. Jedan žudi za novcem, drugi za pravdom. Huculi dižu pobunu koju predvodi Oleksa. Plemstvo čini sve […]

NR
8.1
2023 Drama 120 min Gledaj
FILM 7.5 Black Raven

Black Raven

Ukrajina 1921. U danima Holodnojarske republike bilo je teško ostati ravnodušan prema ustancima koji su se odvijali okolo. Ivan, zvani Crni Gavran, nije mogao da stoji po strani dok se ljudi u njegovom selu bore za slobodu. Morao je da bira: miran porodični život, ili žestoka borba za nezavisnost rodnog kraja. Zarad budućnosti svojih potomaka […]

NR
7.5
2019 Drama 110 min Gledaj
6.3 Stop-Zemlja

Stop-Zemlja

Šesnaestogodišnja Maša pohađa srednju školu u Kijevu. Njezine bliske prijateljice Jana i Senija pomažu joj da se ne osjeća čudno i odvojeno. Osim testova, Maša se zaljubljuje u Sašu iz razreda, što je istjera iz zone udobnosti.

NR
6.3
2022 Drama 117 min Gledaj
5.7 Максим Оса: Золото Песиголовця

Максим Оса: Золото Песиголовця

NR
5.7
2022 History 100 min Gledaj
7.5 Loši putovi

Loši putovi

Četiri kratke priče smještene su duž cesta Donbasa tijekom rata. Ne postoje sigurni prostori i nitko ne može shvatiti što se događa. Iako su zarobljeni u kaosu, neki uspijevaju imati autoritet nad drugima. Ali u ovom svijetu, gdje sutra možda nikada neće doći, nisu svi bespomoćni i jadni. Čak i najnevinije žrtve mogu doći na red da preuzmu zapovjedništvo.

NR
7.5
2021 Drama 101 min Gledaj
FILM 5.9 The Rising Hawk

The Rising Hawk

Mongolsko carstvo je preraslo u najveće koje je svet ikada poznavao. Njegove vojske sada su opsjedale veći dio istočne Evrope. Malo selo bori se za slobodu u pograničnom pejzažu Karpata.

NR
5.9
2019 Action 110 min Gledaj