Online filmovi i serije sa prevodom

TV 0 Čudne Ljubavi

Čudne Ljubavi

NR
0
2022 Comedy 50 min Gledaj
DOMAĆA SERIJA TV 8 Crna svadba

Crna svadba

Serija „Crna svadba“ je psihološki triler kreatora Strahinje Madžarevića i Nemanje Ćipranića. Svetsku premijeru imala je na 27. Filmskom festivalu u Sarajevu. Prve dve epizode oduševile su publiku, a pred televizijske gledaoce serija stiže 23. oktobra! Iza ovog originalnog i drugačijeg TV projekta stoje produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija. Radnja serije počinje u malom […]

NR Superstar TV
8
2021 Domace Serije 45 min Gledaj
DOMAĆI FILM 6.4 Cuvari formule

Cuvari formule

U jeku hladnoratovske krize, grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović. Sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u Kliniku Kiri u Parizu. Francuski doktorski tim na čelu sa profesorom Žoržom Mateom zaključuje da je njihovo stanje kritično […]

NR
6.4
2023 Domaci Filmovi 120 min Gledaj
SERIJA TV 8.2 Cobra Kai

Cobra Kai

Cobra Kai održava se 30 godina nakon All Valley Karate turnira i pronalazi Johnnya Lawrencea u lovu na iskupljenje ponovnim otvaranjem zloglasnog Cobra Kai karate kluba. To ponovno uspostavlja njegovo staro suparništvo s uspješnim Danielom LaRussom, koji je radio na održavanju ravnoteže u svom životu bez mentora g. Miyagija.

TV-14 Netflix
8.2
2018 Action & Adventure 30 min Gledaj
SERIJA TV 7.6 Captivating the King

Captivating the King

Usred kraljevske i političke borbe za moći, kralj se uplete u vezu s intrigantnom ženom čija se skrivena želja za osvetom neočekivano pretvori u ljubav.

TV-PG tvN
7.6
2024 Drama 70 min Gledaj
SERIJA TV 6.8 Capitani

Capitani

U luksemburškom selu gde svi čuvaju tajne, grubi policijski inspektor Luc Capitani istražuje sumnjivu smrt 15-godišnje devojčice

NR RTL Télé
6.8
2019 Crime 28 min Gledaj
SERIJA TV 7.5 Criminal Justice

Criminal Justice

Seks, droga i jezivo ubistvo. Egipatno noćno stajanje pretvara se u noćnu moru za Aditiju kada se probudi sa krvlju na rukama. Dokazi su stavljeni protiv njega, ali on se ne seća groznog zločina. Da li je kriv ili ne?

NR Disney+ Hotstar
7.5
2019 Crime 45 min Gledaj
SERIJA TV 6.9 Cristo y Rey

Cristo y Rey

Kako se Angel Kristo i Barbara Rej okupljaju, njihov brak uskoro postaje milionski posao, ali iza svetla reflektora kriju se problemi sa zavisnošću od droge, kockanjem i neverstvom.

NR Atresplayer
6.9
2023 Documentary 90 min Gledaj
SERIJA TV 7.5 Creepshow

Creepshow

Izmišljeni stripovi o Creepshovu oživljavaju u ovoj antologiji serije zastrašujućih priča koje je vodio tihi grozan Creepshov.

TV-MA Shudder
7.5
2019 Mystery 46 min Gledaj
SERIJA TV 6.9 Criminal: Germany

Criminal: Germany

Kriminal: Nemačka je dio Netflixove franšize “Criminal”, koja ima zanimljiv koncept. Radnja se odvija u četiri europske države, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Francuskoj i Španiji. Radnja serije odvija se isključivo u i oko policijske sobe za ispitivanje i snimane su na jeziku svake od država, ali su priče različite. Fokus je bačen na intenzivni mentalni konflikt […]

TV-MA Netflix
6.9
2019 Crime 45 min Gledaj
SERIJA TV 8.4 Chicago Fire

Chicago Fire

Nijedan posao nije stresniji i opasniji kao posao vatrogasaca, službe za spašavanje i bolničara iz Chicago vatrogasne stanice br. 51. To su svakodnevni američki heroji. Hrabri momci i žene koji će staviti "glavu u torbu" ako treba samo da se spase ljudi u nevolji. Ali ogromna odgovornost na poslu uzima danak u privatnom životu. Velika reputacija i snažan ego kombiniran sa pritiskom da se donesu brze ali pravovremene odluke, stavlja članove tima na provjeru.

TV-14 NBC
8.4
2012 Drama 42 min Gledaj
SERIJA TV 6.8 Catherine the Great

Catherine the Great

Priča o najvećoj carici, Katarini Velikoj i pustinjaci.

TV-MA Sky Atlantic
6.8
2019 Drama 60 min Gledaj
SERIJA TV 7.7 Carnival Row

Carnival Row

Serija prati mitska bića koja su pobegla iz svoje ratom razorene domovine i okupili se u gradu, gde raste napetost između građana i rastuće imigrantske populacije. U središtu drame je istraga niza nerešenih ubistava, koja uništava i taj krhki mir koji još uvijek postoji.

TV-MA Prime Video
7.7
2019 Crime min Gledaj
SERIJA TV 7.8 Carmen Sandiego

Carmen Sandiego

Avanture Carmen Sandiego, majstora lopovskoga skakača.

TV-Y7 Netflix
7.8
2019 Action & Adventure 22 min Gledaj
SERIJA TV 7.4 City On A Hill

City On A Hill

U Bostonu ranih 90-ih, afroamerički okružni tužitelj dolazi iz Brooklyna zagovarajući promjene i sklapa nevjerojatan savez s korumpiranim, ali cijenjenim veteranom FBI-a koji je uložio u održavanje statusa quo. Zajedno se suočavaju s obitelji pljačkaša oklopnih automobila iz Charlestowna u slučaju koji raste da bi obuhvatio i naposljetku preokrenuo kazneno-pravni sustav u cijelom Bostonu.

TV-MA Showtime
7.4
2019 Crime 55 min Gledaj
TV 7.4 Čudovište iz močvare

Čudovište iz močvare

Swamp Thing prati Abby Arcane koja istražuje ono što izgleda kao smrtonosni virus iz močvare, u malom gradu u Louisiani. Međutim, uskoro otkriva kako močvara krije mistične i zastrašujuće tajne. Kada se neopisivi i jezivi horori pojave iz mračne močvare, nitko nije siguran.

TV-MA DC Universe
7.4
2019 Drama 50 min Gledaj
SERIJA TV 8.6 Chernobyl

Chernobyl

Petodijelna miniserija Černobil dramatizira priču o nuklearnoj nesreći 1986. godine – jednoj od najgorih katastrofa u povijesti čovjeka – i hrabrim muškarcima i ženama koji su se žrtvovali kako bi spasili Europu od nezamislive katastrofe.

TV-MA HBO
8.6
2019 Drama min Gledaj
SERIJA TV 6.6 Cheat

Cheat

Okružena opasnim odnosom između univerzitetskog profesora Leah i njenog studenta Rose. Nakon niza događaja, stvari eskaliraju između dva, što dovodi do fatalnih posljedica.

NR ITV1
6.6
2019 Drama 45 min Gledaj
SERIJA TV 7.0 Coroner

Coroner

Novoimenovani mrtvozornik istražuje niz misterioznih smrti u Torontu.

TV-MA CBC Television
7.0
2019 Crime 44 min Gledaj
SERIJA TV 8.3 Criminal Minds: Evolution

Criminal Minds: Evolution

Elitna ekipa psihologa FBI-ja preuzima najzamršenije slučajeve i analizira izopačene umove kriminalaca kako bi predvidjeli njihove iduće poteze

TV-MA CBS
8.3
2005 Crime 42 min Gledaj
SERIJA TV 7.2 Criminal Record

Criminal Record

Prati dva briljantna detektiva u natezanju konopca oko istorijskog osude za ubistvo, baveći se pitanjima rase, institucionalnog neuspeha i potragom za pronalaženjem zajedničkog jezika u polarizovanoj Britaniji.

TV-MA Apple TV+
7.2
2024 Crime min Gledaj
SERIJA TV 1 Cook, Eat, Repeat

Cook, Eat, Repeat

Nigella Lavson kroz nove recepte deli ritmove i rituale svoje kuhinje.

NR BBC Two
1
2020 Reality 29 min Gledaj
SERIJA TV 6.0 Codename: Annika

Codename: Annika

Finska istražiteljica umetničkih zločina Ema Haka infiltrira se na aukciju umetničkih dela u Stokholmu u tajnoj misiji koja se ispostavi da je opasnija nego što se očekivalo i kopa duboko u sopstvene tajne – njena uloga na tajnom zadatku zasnovana je na stvarnoj osobi.

NR SkyShowtime
6.0
2023 Crime 45 min Gledaj
TV 7.4 Class of ‘09

Class of ‘09

TV-MA Hulu
7.4
2023 Crime min Gledaj