Online filmovi i serije sa prevodom

TV 8 Popadija

Popadija

NR
8
2022 Comedy 43 min Gledaj
FILM 6.1 Players

Players

Sportska novinarka u New Yorku, prava zavodnica, neočekivano se zaljubi u muškarca s kojim je trebala imati samo avanturicu. Hoće li konačno završiti u ozbiljnoj vezi?

R
6.1
2024 Comedy 105 min Gledaj
DOMAĆA SERIJA TV 0 Patuljci sa naslovnih strana

Patuljci sa naslovnih strana

Nikola ima 40-ak godina i vodeća je zvezda rijaliti programa koji se zove ”Tri minuta slave”. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa…

NR
0
2021 Domace Serije Gledaj
DOMAĆA SERIJA TV 1.5 Pevačica

Pevačica

Mlada muzička zvezda u usponu, Ivana Lazić, nakon pobede na muzičkom takmičenju Superglas dobija sve o čemu je ikad sanjala—život u velikom gradu, slavu, popularnost, brojne nastupe, putovanja, a i ljubav najpoznatijeg muzičkog kompozitora i producenta u zemlji Vlade Vidaka. Međutim, dok se trudi da zaboravi svoj prethodni život i sve ono iz čega je […]

NR
1.5
2021 Crime 50 min Gledaj
DOMAĆA SERIJA TV 4 Porodica

Porodica

Glavni tok radnje ove mini serije se odvija oko 2001. godine, koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života Slobodana Miloševića sa porodicom na slobodi do momenta njegovog hapšenja i kasnijeg izručenja Hagu.

NR RTS 1
4
2021 Domace Serije 50 min Gledaj
DOMAĆA SERIJA TV 0 Preživeti Beograd

Preživeti Beograd

“Survive Belgrade” priča o mladima i njihovim željama, o došljacima i domaćima u Beogradu, njihovim nadama i snovima, usponima i padovima.

NR
0
2019 Comedy min Gledaj
DOMAĆI FILM 6 Pokidan

Pokidan

Brutalno realistična priča o životu mladog pevača koji menja svoj život ka novim prilikama u karijeri. Napravljen uz vezu sa životom srpskog folk pevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas. Film se bavi pitanjem individualnosti u novim okolnostima, rastrganim između izbora.

NR
6
2023 Domaci Filmovi 132 min Gledaj
DOMAĆI FILM 9 Praznik praznine

Praznik praznine

Sado pokušava ponovno spojiti razbacane niti svog života kroz knjige koje je posudio drugima i želi ih povratiti. Ove knjige ne samo da utjelovljuju njegovu potragu, već i ubrzavaju niz tragičnih događaja i ubojstava

NR
9
2022 Domaci Filmovi 100 min Gledaj
DOMAĆI FILM 7 Po tamburi

Po tamburi

Nakon što su optuženi za krađu glavne nagrade iz takmičenja tamburaša, članovi Aveti Ravnice moraju spasiti život, jer ih proganja bijesna rulja drugih bendova, Cigana, policajaca, mesara i helikoptera.

NR
7
2021 Action 90 min Gledaj
DOMAĆI FILM 5 Poseban Tretman

Poseban Tretman

Dr Ilić radi u bolnici za prinudno liječenje alkoholičara. Provodeći vlastiti “specijalni tretman” kroz tjelesne vježbe, jedenje jabuka, ljekovito djelovanje slušanja Wagnerove glazbe i psihodramu, grupa od šest pacijenata odvedena je u posjet pivovari u kojoj postoji problem alkoholizma na radnom mjestu. Događaji koji su uslijedili otkrivaju…

NR
5
1980 Domaci Filmovi 94 min Gledaj
DOMAĆI FILM 4.4 Panama

Panama

Prikazuje kako digitalna komunikacija, pornografija i taština ometaju istinske emocije i ljubav.

NR
4.4
2015 Domaci Filmovi 105 min Gledaj
DOMAĆI FILM 7.6 Profesionalac

Profesionalac

Nakon raspada jugoslavenske vlade, bivši tajni agent, sada taksist, ulazi u ured bivšeg sveučilišnog profesora, sada direktora firme.

NR
7.6
2003 Comedy 104 min Gledaj
SERIJA TV 0 Paradise Corner

Paradise Corner

U elitnom vikend naselju “Rajski ugao” caruje mir i tišina. Vera, mlada devojka iz Belorusije, zapošljava se kao domaćica u jednoj bogatoj kući. U stvari, njen pravi motiv je da pronađe nestalu prijateljicu Lesju, koja je tu došla pre šest meseci da bi zaradila novac. U početku se Veri činilo da je nemoguće da u […]

NR
0
2019 Drama 50 min Gledaj
SERIJA TV 7.2 Perpetual Grace, LTD

Perpetual Grace, LTD

James, bivši vatrogasac i sadašnji prevarant, zgrabi priliku da preokrene loši tijek svog života te pokuša prevariti pastora Byrona Browna, za kojeg se ispostavi da je mnogo opasniji no što se čini.

TV-MA Epix
7.2
2019 Crime 54 min Gledaj
SERIJA TV 7.8 Pennyworth

Pennyworth

Priča o Alfredu Pennivorthu, bivšem oficiru specijalnih snaga koji živi u Londonu i radi za oca Brucea Vaina.

TV-MA Epix
7.8
2019 Crime 54 min Gledaj
SERIJA TV 7 Pet

Pet

Pet mladih žena su protagonistkinje ove serije sa kriminalističkim zapletom. Splet okolnosti, drugarice iz detinjstva, posle mnogo godina spoji u centru obračuna kriminalnih klanova. Životi koje su živele pre toga i jesu ih i nisu pripremili za ono sto će im se dešavati.

NR
7
2019 Crime min Gledaj
SERIJA TV 7.8 Pretty Little Liars: The Perfectionists

Pretty Little Liars: The Perfectionists

Sve o gradu Beacon Heights čini se savršenim, ali nakon prvog ubistva u gradu, iza svakog Perfekcioniste skriva tajne, laži i mnogo potreban alibi.

TV-14 Freeform
7.8
2019 Crime 42 min Gledaj
SERIJA TV 8.1 Prison Break

Prison Break

Lincoln Burrows osuđen je na smrtnu kaznu i trebao bi biti pogubljen za nekoliko mjeseci zbog ubojstva za koje je njegov mlađi brat Michaelsiguran da nije počinio. U nedostatku drugih opcija i sa sve manjevremena koje preostaje njegovom bratu, Michael poduzima drastične mere kako bi završio u zatvoru Fox River, istom zatvoru u kojem se […]

TV-14 FOX
8.1
2005 Action & Adventure 45 min Gledaj
SERIJA TV 8.2 Project Blue Book

Project Blue Book

Serija je bazirana na stvarnim događajima. Američko vazduhoplovstvo je finansiralo istraživanje vanzemaljskih fenomena u periodu od 1947-70. godine. Ovo je priča o tome.

TV-14 History
8.2
2019 Drama 44 min Gledaj
TV 9.4 Planet Earth III

Planet Earth III

TV-PG BBC One
9.4
2023 Documentary min Gledaj
TV 7.1 Paranormal

Paranormal

TV-14 Netflix
7.1
2020 Documentary 60 min Gledaj
TV 8.4 Pariah Nexus

Pariah Nexus

TV-14 Warhammer TV
8.4
2023 Action & Adventure 23 min Gledaj
TV 7.4 Patria

Patria

Pogled na utjecaj španjolskog baskijskog sukoba na obične ljude s obje strane, poput udovice muškarca kojeg je ubila ETA, koja se vraća u svoje rodno mjesto nakon prekida vatre između separatističke skupine i španjolske vlade 2011. godine, i njezine bivše bliske prijateljice, majke zatvorenog terorista.

NR HBO Europe
7.4
2020 Crime 60 min Gledaj
TV 7.2 Pjesma razbojnika

Pjesma razbojnika

U Gandu, regiji kojom vlada bezakonje, opaki banditi ne prezaju ni od čega u borbi za voljenu domovinu i bližnje... čak i ako to znači da će morati dati život za njih.

TV-MA Netflix
7.2
2023 Action & Adventure min Gledaj