Online filmovi i serije sa prevodom

TV 6.7 Šutnja

Šutnja

Radnja serije smještena je u Osijek i Kijev, a problemi dječje prostitucije i trgovine bijelim robljem vješto su isprepleteni s preispitivanjem intimnih odnosa, gubicima i traumama glavnih junaka te ekonomskom i socijalnom slikom tranzicijskih društava.

NR HRT 1
6.7
2021 Crime 50 min Gledaj
FILM 5.8 Self Reliance

Self Reliance

Kada se čovjeku ponudi milion dolara da igra igru ​​u kojoj ga lovci pokušavaju ubiti, on misli da je pronašao savršenu rupu: mogu napasti samo kada je sam. Njegov jedini problem je što niko od njegovih prijatelja ili porodice ne vjeruje da je igra stvarna.

NR
5.8
2024 Comedy 91 min Gledaj
DOMAĆA SERIJA TV 7 Šetnja sa lavom

Šetnja sa lavom

Serija se bavi stradanjem stvaralaca i svih onih, u svim vremenima, koji su iskreno tragali za istinom. Govori i o traženju smisla stvaralaštva, pa i života. Dominantan je motiv ljubavi koja preobražava svakog ko joj se otvori. Takođe, prikazuje čovekovu duhovnu glad koja se mora nečim ispuniti, te u zavisnosti od toga čime se hrani, […]

NR
7
2022 Comedy min Gledaj
DOMAĆA SERIJA TV 0 Složna Braća: Nova Generacija

Složna Braća: Nova Generacija

Nastavak Slozne brace u 21. veku.

NR Superstar TV
0
2022 Comedy min Gledaj
DOMAĆA SERIJA TV 8.2 Senke nad Balkanom

Senke nad Balkanom

Serija je smještena između dva svjetska rata u Kraljevini Jugoslaviji i prati priču dva inspektora beogradske policije, koji, neposredno pred Atentat u Narodnoj skupštini 1928. pokušavaju riješiti misteriju ritualnih ubistava koja potresaju javnost.

NR RTS 1
8.2
2017 Crime 60 min Gledaj
DOMAĆI FILM 0 Što se bore misli moje

Što se bore misli moje

Što se bore misli moje

NR
0
2023 Domaci Filmovi 140 min Gledaj
DOMAĆI FILM 5.7 Šejtanov ratnik

Šejtanov ratnik

Nevolje uglavnom počinju kada se moćne stvari nađu u pogrešnim rukama. Tako je Knjiga koja krije drevno zlo pala u ruke… Stanislavu.To ne bi bio problem da je pomenuti Stanko dobar dečko koji pomaže staricama da pređu ulicu, a ne štreber-psihopata željan krvi drugara iz odeljenja koji su ga zezali. Ali, zlo se ne da […]

NR
5.7
2006 Comedy 94 min Gledaj
DOMAĆI FILM 7 Svilen konac

Svilen konac

Priča o porodici i sazrijevanju, o istrajnosti i snovima. U centru priče je mladić Miša, koji sa ocem i bakom živi u zabačenom planinskom selu. Beskrajno darovit, on mašta da postane violinista, ali je svjestan realnosti koja ga sputava. Sve dok ne sretne Emu, drugaricu iz djetinjstva, koja će mu pomoći da shvati koliko su u životu važni snovi

NR
7
2023 Domaci Filmovi 84 min Gledaj
DOMAĆI FILM 6.3 Šmeker

Šmeker

Priča o mladiću iz predgrađa, koji iskustvo stječe na ulici i u barovima. Istoj sredini pripada i njegova djevojka. Kad on ode u vojsku, ona pokušava pobjeći, dajući jedino što ima – svoj dobar izgled. Pozira gola za neki časopis. Vidjevši tu fotografiju, mladić bježi iz vojske tražeći objašnjenje. Njegov povratak na mjesto gdje je […]

NR
6.3
1986 Domaci Filmovi 73 min Gledaj
DOMAĆI FILM 7.5 Sabirni centar

Sabirni centar

Tijekom iskapanja drevnih rimskih ruševina, stari profesor arheologije slučajno otvara vrata između našeg svijeta i svijeta mrtvih.

NR
7.5
1989 Comedy 98 min Gledaj
SERIJA TV 7.3 Seon-san / The Bequeathed

Seon-san / The Bequeathed

Nakon smrti nepoznata ujaka, žena naslijedi mjesto ukopa i nađe se u središtu niza ubojstava i mračnih tajni.

TV-MA Netflix
7.3
2024 Crime min Gledaj
SERIJA TV 5 Seizure

Seizure

Detektivi Sander Holm i Maks Sorensen istražuju čudan slučaj u kojem su četiri dečaka pronađena mrtva. Uskoro, oboje progone užasne noćne more i moraju se zapitati šta zapravo love.

NR Viaplay
5
2019 Crime 40 min Gledaj
SERIJA TV 8.2 Sintonia

Sintonia

Troje tinejdžera koji žive u istom naselju Sao Paulo tragaju za svojim snovima i istovremeno održavaju svoje prijateljstvo, usred sveta muzike, droge i religije.

TV-MA Netflix
8.2
2019 Crime 44 min Gledaj
SERIJA TV 8.4 Secret Bridesmaids’ Business

Secret Bridesmaids’ Business

Snaga prijateljstva dolazi na ruku dok tri prijatelja to saznaju kroz situacije života i smrti.

NR Seven Network
8.4
2019 Drama 45 min Gledaj
SERIJA TV 7.9 Scooby-Doo and Guess Who?

Scooby-Doo and Guess Who?

Scoobi-Doo i banda Misteri Inc. zajedno rešavaju više misterija, svaki put sa drugim živim, kasnim ili izmišljenim gostom slavne ličnosti.

TV-PG Boomerang
7.9
2019 Animation 22 min Gledaj
SERIJA TV 7.3 Stumptown

Stumptown

Oštroumna marinska veteranka postaje privatni istražitelj u Portlandu u Oregonu, gde se brine za svog brata koji ima sindrom Dovna

TV-14 ABC
7.3
2019 Drama 43 min Gledaj
SERIJA TV 7.7 Scrublands

Scrublands

Prati istraživačkog novinara Martina Skarsdena dok treba da otkrije istinu o slučaju ubistva petorice parohijana od strane harizmatičnog i posvećenog mladog sveštenika.

NR Stan
7.7
2023 Crime min Gledaj
SERIJA TV 7.6 Servant

Servant

Par iz Filadelfije žali se nakon što neizreciva tragedija stvara razdor u njihovom braku i otvara vrata misterioznim silama da uđu u njihov dom.

TV-MA Apple TV+
7.6
2019 Drama 30 min Gledaj
SERIJA TV 8.3 Seven Worlds, One Planet

Seven Worlds, One Planet

Prije milijune godina, nevjerojatne su sile rastrgale Zemljinu koru, stvarajući sedam izvanrednih kontinenata. Ova dokumentarna serija otkriva kako je svaki pojedini kontinent oblikovao jedinstveni svijet životinja.

TV-PG BBC One
8.3
2019 Documentary 58 min Gledaj
SERIJA TV 8.2 Santos Dumont

Santos Dumont

SANTOS DUMONT govori o čoveku koji je otelotvorio velike transformacije prelaznog veka, koje su širom sveta priznate kao prvi čovek koji je leteo avionom – 14 Bis. Postavljena u Francuskoj i Brazilu krajem 19. i početkom 20. veka, proizvodnja sledi putanju avijatora, od detinjstva na plantažama kafe njegove porodice u unutrašnjosti Sao Paula, do sofisticiranih […]

NR HBO Brasil
8.2
2019 Drama 60 min Gledaj
SERIJA TV 7.4 Snoopy in Space

Snoopy in Space

Priča prati Snoopi-a dok se njegova vizija da postane kosmonaut pretvorila u stvarnost, dok su on i njegova etiketa Voodstock zajedno sa bandom Kikiriki proputovali NASA-u. Oni su izabrani za važnu misiju u svemiru – kaže se …

TV-G Apple TV+
7.4
2019 Animation 8 min Gledaj
SERIJA TV 7.8 Sanditon

Sanditon

O Charlotte Heivood, duhovitoj i impulsivnoj ženi koja se seli iz svog seoskog doma u Sanditon, ribarsko selo koje pokušava ponovo izmisliti kao primorsko letovalište.

NR ITV1
7.8
2019 Drama 46 min Gledaj
SERIJA TV 8.2 Sex Education

Sex Education

Nesigurni Otis ima sve odgovore na pitanja o seksu, zahvaljujući majci koja je seksualni terapeut. Zato buntovnica Maeve predlaže školsku kliniku za seksualnu terapiju.

TV-MA Netflix
8.2
2019 Comedy min Gledaj
SERIJA TV 6.5 Stateless

Stateless

Ljubitelj muzike, pop kulture i liste najboljih pet vodi lokalnu prodavnicu ploča u svom rodnom gradu. Adaptacija romana Nicka Hornbija “Visoka vernost”.

TV-14 ABC TV
6.5
2020 Drama 50 min Gledaj