Online filmovi i serije sa prevodom

TV 8.1 XO, Kitty

XO, Kitty

TV-14 Netflix
8.1
2023 Comedy 30 min Gledaj
FILM 6.4 X-Men: The Last Stand

X-Men: The Last Stand

Prošlo je nekoliko mjeseci otkako su mutanti zaustavili Williama Strykera, ali su to platili gubitkom Jean Gray, s čime se Scott nikako ne može pomiriti. Odlazi na mjesto na kojem ju je izgubio i ona se pojavi pred njim. Sukobi ljudi i mutanata, koji dosežu kritičnu točku, mogli bi uskoro prestati jer su znanstvenici otkrili zbog čega mutanti uopće mutiraju. To otvara put proizvodnji „lijeka“ za mutaciju, što X-Mene zgražava. Vijesti dopiru i do Magneta, koji odlučuje povesti mutante u ...

PG-13
6.4
2006 Action 104 min Gledaj
FILM 7.2 X-Men: First Class

X-Men: First Class

Prije nego li su se mutanti razotkrili svijetu, prije nego su Charles Xavier i Erik Lensherr postali Professor X i Magneto, bili su dva mladića koji tek otkrivaju svoje moći. Nisu bili neprijatelji, već uistinu najbolji prijatelji. Surađivali su zajedno sa ostalim mutantima (nekim poznatima a nekim novima), kako bi zaustavili Armageddon. U tom je procesu između njih nastao veliki jaz, kojim je započeo vječni rat između Magnetovog bratstva i X-Mena Professora X-a.

PG-13
7.2
2011 Action 132 min Gledaj
FILM 6.9 X-Men

X-Men

Dva mutanta, Rogue i Wolverine, dolaze u privatnu akademiju za svoju vrstu čiji se rezidentni superherojski tim, X-Men, mora suprotstaviti terorističkoj organizaciji sa sličnim moćima.

PG-13
6.9
2000 Action 104 min Gledaj
FILM 6.2 X-Men Origins: Wolverine

X-Men Origins: Wolverine

Nakon što je pokušao živjeti normalnim životom, Logan kreće u osvetu za smrt svoje djevojke prolazeći kroz program mutanta Weapon X i postajući Wolverine.

PG-13
6.2
2009 Action 107 min Gledaj
FILM 7.5 X-Men: Days of Future Past

X-Men: Days of Future Past

2023. g. cijela ljudska vrsta je na rubu uništenja. Sentineli, ogirinalno napravljeni da ubiju mutante sada love cijelo čovječanstvo. Preostali preživjeli ne mogu više mirno stajati i gledati uništavanje koje izvršavaju Sentineli. Kako bi spasili budućnost, Wolverine biva poslan natrag u prošlost, u godinu 1973. kako bi zaustavio rat prije nego li uopće i započne.

PG-13
7.5
2014 Action 132 min Gledaj
FILM 6.5 X-Men: Apocalypse

X-Men: Apocalypse

Nakon tisućljetnog sna drevni mutan Apocalypse budi se i formira tim snažnih mutanata, u­ključujući i Magneta kojeg tumači Michael Fassbender. Oni žele pročistiti čovječanstvo i stvoriti novi svjetski poredak, u kojem će vladati Apocalypse. Kako je sudbina Zemlje ugrožena, Raven, uz pomoć profesora X mora voditi tim koji će zaustaviti njihovog najvećeg neprijatelja i spasiti čovječanstvo od potpunog uništenja.

PG-13
6.5
2016 Action 144 min Gledaj
FILM 6.3 Xtreme

Xtreme

U ovom dinamičnom trileru prepunom akcije umirovljeni plaćeni ubojica, zajedno sa sestrom i problematičnim tinejdžerom, osvećuje se svojem ubojitom polubratu.

NR
6.3
2021 Action 111 min Gledaj