HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon što su saznale da su im bebe zamenjene pri rođenju, dve žene razvijaju plan da se prilagode novim životima stvarajući jednu i veoma čudnu porodicu.
HD⭐
Trailer
OPIS: U društvu koje preferira dobar izgled, srednjoškolski izopćenik vodi dvostruki život mijenjajući se između svoja dva tijela koja su po izgledu polarne suprotnosti.
HD⭐
Trailer
OPIS: Álex je upravo doživio ljubavno razočaranje i u ljutnji šalje glasovnu poruku svom prijatelju, ali Bruno je primio glas. Ova greška ih na kraju dovodi do susreta, a ono što počinje kao sastanak ima veći značaj.
HD⭐
Trailer
OPIS: Svaki Božić je ista priča: "a tvoj dragi?". Odlučna u namjeri da izbjegne sva neugodna pitanja o svom ljubavnom životu, Gianna smišlja plan kako pronaći dečka koji će s njom doći na božićnu večeru, za manje od 25 dana.
HD⭐
Trailer
OPIS: Curvy, curly, confident Mich knows she's fabulous. Now she just has to convince everyone else at her Xochimilco high school to believe it too.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati četiri žene koje doživljavaju najgoru noćnu moru nakon što je policija uhapsila njihove muževe zbog povezanosti sa istom kriminalnom organizacijom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Lindzi, australijski lik, osuđen na dugu, tešku zatvorsku kaznu nakon što joj je život izmakao kontroli, on bježi i odlazi u Bombay. Sprijateljila se s Prabakerom, igrom sudbine, Lin završava da živi u Prabakerovoj sirotinji.
HD⭐
Trailer
OPIS: U distopijskom svijetu, dok se epidemija širi verbalnom komunikacijom, tiranska institucija progoni lingvistu imunog na bolest.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ova antologijska serija iz noćne more, pod kreativnim vodstvom majstora horora Eli Rotha, prikazuje klasične urbane legende kakve nikada prije niste vidjeli. Uz vrebajuće psihopate, ubilačke misterije, jeziva stvorenja i uvrnute priče, ove uznemirujuće legende plene našim najdublje ukorijenjenim strahovima kako bi šokirale i užasavale.
HD⭐
Trailer
OPIS: Grupa stranaca koji su se slučajno odvezli u automobilu sa dva miliona zlota, iz pljačke banke.
HD⭐
Trailer
OPIS: 20 godina nakon što je pobijedio opaku kraljicu Bavmordu, čarobnjak Willow Ufgood vodi grupu nesklada u opasnu spasilačku misiju u nepoznato.
HD⭐
Trailer
OPIS: Vratite se 66 miliona godina unatrag do vremena kada su veličanstveni dinosaurusi i izuzetna stvorenja lutali zemljama, morima i nebom.
HD⭐
Trailer
OPIS: Mlad, slobodan i ludo zaljubljen. Kao tinejdžeri, svijet je bio njihova kamenica, ali kao odrasli, njihovi životi izgledaju mračniji, kao da nedostaje vrlo važan komad.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ieon Shi Eun je uzorna učenica, koja se nalazi na vrhu u svojoj školi. Fizički izgleda kao slab dečak, ali se, koristeći svoju pamet, alate i psihologiju, bori protiv nasilja koje se dešava unutar i van njegove škole.
Trailer
OPIS: Prati različite aspekte sveta prirode, od ekspanzivnog pogleda na poreklo Univerzuma, do života na planeti Zemlji i načina na koji njeni okeani funkcionišu. Pripoveda Morgan Friman.
HD⭐
Trailer
OPIS: Moderan pogled na britansku kraljevsku dramu, koji nudi prozor u živote najsmrtonosnijih, najseksipilnijih i najikoničnijih monarha u istoriji.