HD⭐
Trailer
OPIS: Lindzi, australijski lik, osuđen na dugu, tešku zatvorsku kaznu nakon što joj je život izmakao kontroli, on bježi i odlazi u Bombay. Sprijateljila se s Prabakerom, igrom sudbine, Lin završava da živi u Prabakerovoj sirotinji.
HD⭐
Trailer
OPIS: 20 godina nakon što je pobijedio opaku kraljicu Bavmordu, čarobnjak Willow Ufgood vodi grupu nesklada u opasnu spasilačku misiju u nepoznato.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ieon Shi Eun je uzorna učenica, koja se nalazi na vrhu u svojoj školi. Fizički izgleda kao slab dečak, ali se, koristeći svoju pamet, alate i psihologiju, bori protiv nasilja koje se dešava unutar i van njegove škole.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon izdaje, mladić ostavljen za mrtve ponovo se rađa kao moćni đavo-ljudski hibrid nakon spajanja sa svojim ljubimcem đavolom i ubrzo biva prijavljen u organizaciju posvećenu lovu na đavole.
HD⭐
Trailer
OPIS: Epska neispričana ljubavna priča Džona i Meri o tome kako su spasili ne samo svoju ljubav već i ceo svet.
HD⭐
Trailer
OPIS: Kriogenski zamrznut super špijun iz 60-ih gurnut je u savremeni Madrid.
HD⭐
Trailer
OPIS: Uhvaćen između dva zaraćena klana, sin ozloglašene veštice odgovorne za smrtonosni masakr pokušava da pronađe svoje mesto u svetu - i svoje moći.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prikazuje animirane kratke filmove koji prikazuju Džedaje iz ere prekuel-a.
HD⭐
Trailer
OPIS: Muž Ebi Voker je ubijen pred njenim očima. U potrazi za osvetom, Ebi se ukršta sa Hojtom Rolinsom. Ebi i Hojtovo putovanje ih vodi u Independens u Teksasu, gde nailaze na stanovnike koji beže od sopstvene prošlosti.
HD⭐
Trailer
OPIS: Likovi u jedinstvenom gradu Big Hero 6 dobijaju sopstvenu seriju, prepunu avantura.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dete sa ulice pokušava da preživi u gradu budućnosti opsednut tehnologijom i modifikacijama tela. Imajući sve da izgubi, on odlučuje da ostane živ tako što postaje Edgerunner, plaćenik odmetnik poznat i kao sajberpank.
HD⭐
Trailer
OPIS: Santo je diler droge čije lice nikada nije otkriveno. Dva policajca koji ga progone, Milan i Kardona, radikalno suprotstavljeni, moraće da nauče da sarađuju kako bi rešili slučaj i zaštitili svoje živote.
HD⭐
Trailer
OPIS: Civilni biznismen koji nema drugog izbora osim da sarađuje sa tajnom operacijom Nacionalne obaveštajne službe za hapšenje korejskog narko-bosa koji je preuzeo kontrolu nad Surinamom u Južnoj Americi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon što ih eksperimentalna genska terapija pretvori u čudovišta, troje dvadesetogodišnjaka se udružuju kako bi ulovili odgovornog naučnika i naterali ga da ih ponovo učini ljudima.
HD⭐

Kleo (2022)

Najnoviji Epizoda: S01E08
Trailer
OPIS: Nakon pada Berlinskog zida, bivša ubica špijuna je oslobođena i kreće u osvetu protiv ljudi koji su se urotili da je izdaju.
HD⭐
Trailer
OPIS: Pratite Džina Kazamu i njegovu borbu da postanete jedan od najboljih boraca na turniru King of the Iron Fist.