HD⭐
Trailer
OPIS: Moderan pogled na britansku kraljevsku dramu, koji nudi prozor u živote najsmrtonosnijih, najseksipilnijih i najikoničnijih monarha u istoriji.
HD⭐
Trailer
OPIS: Moderan pogled na politički skandal Votergejt iz 1970-ih usredsređen na neispričane priče i zaboravljene likove tog vremena.
HD⭐
Trailer
OPIS: Kako su švedski tehnološki preduzetnik Daniel Ek i poslovni partner Martin Lorentzon napravili revoluciju u muzičkoj industriji putem besplatnog i legalnog striminga muzike kada su pokrenuli Spotifi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Peruanska fudbalska zvezda Paolo Gerero vodi tešku pravnu bitku nakon što je bio pozitivan na kokain mesecima pre Svetskog prvenstva. Zasnovan na istinitoj priči.
HD⭐
Trailer
OPIS: Serijski ubica Džefri Damer priznaje svoje jezive zločine u nečuvenim intervjuima, nudeći uznemirujući pogled u poremećeni um
HD⭐

Trailer


OPIS: Radnja serijala prati život Jovanke Broz, supruge maršala Tita od njihovog upoznavanja posle Drugog svetskog rata. Priča takođe prati i Titov lični i politički život.

HD⭐
Trailer
OPIS: Lekari i medicinske sestre na jedinici intenzivne nege bolnice u Nju Orleansu bore se sa lečenjem pacijenata tokom uragana Katrina kada je ustanova bez struje 5 dana.
HD⭐
Trailer
OPIS: Elizabet Tjudor, tinejdžerka siroče koja se upleće u političku i seksualnu politiku engleskog dvora na svom putu da obezbedi krunu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Civilni biznismen koji nema drugog izbora osim da sarađuje sa tajnom operacijom Nacionalne obaveštajne službe za hapšenje korejskog narko-bosa koji je preuzeo kontrolu nad Surinamom u Južnoj Americi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Od ilegalnog kockanja do nameštanja utakmica, otkrijte rđavo podzemlje iza nekada poštovanog sporta tajlandskog tajlanda u ovoj drami inspirisanoj stvarnim događajima.
HD⭐
Trailer
OPIS: Četvorodelna drama zasnovana na izuzetnoj priči o tome kako je zatvorski službenik Džon Darvin lažirao sopstvenu smrt da bi zatražio životno osiguranje i izbegao bankrot - bez znanja svoja dva sina.
HD⭐
Trailer
OPIS: Zasnovan na memoarima Stiva Džonsa, legendarnog gitariste Sek Pistolsa koji je pomogao da se u Velikoj Britaniji pokrene pank revolucija.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prikazuje život šampiona Lakersa Shaquille O'Neal od sportskog fenomena do kulturnjaka.
Trailer
OPIS: Uspon pun pohlepe i neizbežni pad VeVorka, jednog od najvrednijih svetskih startapa, i narcisa čija je haotična ljubav sve to učinila mogućim.
Trailer
OPIS: Priča potresnu istinitu priču o porodici Broberg, čiju je kćer Janu nekoliko puta tokom godina kidnapovao harizmatični, opsednuti porodični „prijatelj“.
HD⭐

Trailer


OPIS: Inspirisan istinitom pričom o neviđenom slučaju „samoubistva slanja poruka“ Mišel Karter. Istražuje Karterin odnos sa Konradom Rojem III i događaje koji su doveli do njegove smrti, a kasnije i njenu osudu za ubistvo iz nehata.

Pokazuje 1–16 42 rezultate