HD⭐
Trailer
OPIS: 20 godina nakon što je pobijedio opaku kraljicu Bavmordu, čarobnjak Willow Ufgood vodi grupu nesklada u opasnu spasilačku misiju u nepoznato.
HD⭐
Trailer
OPIS: Epska neispričana ljubavna priča Džona i Meri o tome kako su spasili ne samo svoju ljubav već i ceo svet.
HD⭐
Trailer
OPIS: Zasnovano na kultnom romanu En Rajs, pratite epsku priču Luja de Poenta o ljubavi, krvi i opasnostima besmrtnosti, ispričanu novinaru Danijelu Moloju.
HD⭐
Trailer
OPIS: Karamora, koji je izgubio svoju voljenu Alinu, u borbi sa predstavnicima tajne organizacije, odlučuje da ospori vekovnu vlast plemstva, osveti izgubljenu ljubav i pokuša da promeni svet.
HD⭐
Trailer
OPIS: Mladić i njegova porodica sele se u ukleti dom, gde upoznaje tri preslatka šteneta duhova i pokušava da im pomogne da se ponovo pretvore u prave pse.
HD⭐
Trailer
OPIS: U svetu privilegija i glamura, prijateljstvo dve mlade žene prevazilazi njihove upadljivo različite klase dok se pripremaju da završe svoje obrazovanje i uđu u kraljevsko vampirsko društvo.
HD⭐
Trailer
OPIS: Svemoćna boginja reinkarnirana kao mlada žena mora da upregne svoje božanske moći da osveti smrt svoje sestre i zaštiti svoju porodicu od uništenja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon što se preselila iz Barselone u dosadni grad svoje majke, Amaia otkriva da je možda nasledila moći od svoje bake, za koju se priča da je bila veštica.
HD⭐
Trailer
OPIS: Sudbina dvoje ljudi postaje izokrenuta zbog "hvanhonsola" (duša mrtvih se vraća živima).
HD⭐
Trailer
OPIS: Epizodna antologija koja će pratiti pojedinačne likove iz TV univerzuma The Valking Dead, kako nove tako i stare.
HD⭐
Trailer
OPIS: TGrupa tinejdžera mora da se suoči sa svojim najdubljim strahovima da bi spasila jedni druge od stvorenja koje ih lovi u snu, nakon što su probali eksperimentalnu drogu iz snova.
HD⭐

Trailer


OPIS: Zaposleni u tehničkoj podršci postaje nesvesni Božji glasnik.

HD⭐
Trailer
OPIS: Zaljubljivanje je teško za tinejdžerke Džulijet i Kaliop: jedan je vampir, drugi lovac na vampire i oboje su spremni da izvrše svoje prvo ubistvo.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dve sestre vide svoj svet okrenut naglavačke kada otkriju užasavajuću i onostranu tajnu koja uključuje njihove roditelje.
HD⭐

Trailer


OPIS: Posle deset godina, lojalni zaposlenik biva podmetnut za proneveru, a zatim ga ubiju njegovi poslodavci, da bi se ponovo rodio kao njihov najmlađi sin sa čežnjom za osvetom koja je vodila njegovo neprijateljsko preuzimanje.

Trailer


OPIS: Prati Frenklina i Iren Jork, par koji je pre mnogo godina otkrio odaju zakopanu u njihovom dvorištu koja neobjašnjivo vodi do čudne, napuštene planete.