HD⭐
Trailer
OPIS: Ova antologijska serija iz noćne more, pod kreativnim vodstvom majstora horora Eli Rotha, prikazuje klasične urbane legende kakve nikada prije niste vidjeli. Uz vrebajuće psihopate, ubilačke misterije, jeziva stvorenja i uvrnute priče, ove uznemirujuće legende plene našim najdublje ukorijenjenim strahovima kako bi šokirale i užasavale.
HD⭐
Trailer
OPIS: Critters se vraćaju na Zemlju u potrazi za izgubljenim prijateljem koji je ostavljen. Slete u Berbank i ubrzo muče grupu srednjoškolaca i njihove porodice.
HD⭐
Trailer
OPIS: Jeziva priča o tome kako se tri žene, njihovi rođaci i prijatelji suočavaju sa zlom; njegovi protagonisti svedoče o svojim iskustvima opsednutosti, zaraze i egzorcizma.
HD⭐
Trailer
OPIS: Grupa tinejdžera se okuplja kako bi pokušala da reši niz čudnih natprirodnih pojava u svom gradu, za koje se čini da su usredsređene na nove mistične sposobnosti njihovog prijatelja.
HD⭐
Trailer
OPIS: Zasnovano na kultnom romanu En Rajs, pratite epsku priču Luja de Poenta o ljubavi, krvi i opasnostima besmrtnosti, ispričanu novinaru Danijelu Moloju.
HD⭐
Trailer
OPIS: Bračnom paru koji se useljava u svoj dom iz snova prete zastrašujuća pisma progonitelja, potpisana - "Čuvar".
HD⭐
Trailer
OPIS: Karamora, koji je izgubio svoju voljenu Alinu, u borbi sa predstavnicima tajne organizacije, odlučuje da ospori vekovnu vlast plemstva, osveti izgubljenu ljubav i pokuša da promeni svet.
HD⭐
Trailer
OPIS: U dalekoj budućnosti, ljudska bića su bila primorana da napuste zemlju i migriraju u drugu galaksiju. Napredni tim svemirskih letelica stiže na planetu koju treba teraformisati. Svaki član tima izlazi na biološki 3D štampač.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ponoćni klub prati grupu od pet smrtno bolesnih pacijenata u bolnici Brightcliffe, koji počinju da se okupljaju u ponoć da bi podelili zastrašujuće priče.
HD⭐
Trailer
OPIS: Nakon što ih je đavo oplodio, nevoljna majka i njena antihristova ćerka pokušavaju da žive običnim životom u Delaveru.
HD⭐
Trailer
OPIS: Kada psihijatar skloni misterioznom beguncu iz kulta, njen svet se okreće naglavačke jer dolazak devojke preti da rasparča njenu porodicu.
Trailer
OPIS: Nakon što je izgubila pamćenje u bizarnoj nesreći koja je ubila većinu njenih drugova iz razreda, Alma pokušava da otkrije šta se dogodilo tog dana i povrati svoj identitet.
HD⭐
Trailer
OPIS: Epizodna antologija koja će pratiti pojedinačne likove iz TV univerzuma The Valking Dead, kako nove tako i stare.
HD⭐
Trailer
OPIS: Neopisivi užasi lutaju hodnicima srednje škole u ovoj antologiji koja sadrži priče o duhovima koje su režirali iskusni tajlandski režiseri horora.
HD⭐
Trailer
OPIS: Skoro tri decenije nakon otkrića T-virusa, epidemija otkriva mračne tajne korporacije Umbrella. Zasnovan na horor franšizi.
HD⭐
Trailer
OPIS: Malo selo u Engleskoj je potpuno potčinjeno prisustvom vanzemaljaca tokom čitavog dana. Nakon buđenja, otkriva se da su brojne žene u gradu trudne.

Pokazuje jedan rezultat