HD⭐
Trailer
OPIS: U distopijskom svijetu, dok se epidemija širi verbalnom komunikacijom, tiranska institucija progoni lingvistu imunog na bolest.
HD⭐
Trailer
OPIS: Zatvorenik osuđen na smrt u SAD i žena zarobljena u podrumu ispod engleskog namesništva, ukrštaju se na najneočekivaniji način.
HD⭐
Trailer
OPIS: Kada se Miki Anderson vrati u svoj rodni grad nakon deset godina u zatvoru, odlučna je da konačno nastavi sa svojim životom, ali bliska zajednica u Savage Riveru neće joj dozvoliti da tako lako zaboravi prošlost.
HD⭐
Trailer
OPIS: Albert Deziderio, skromni penzioner, odlučuje da unajmi pisca da napiše svoje memoare. Ali neverovatna ljubavna priča koju je Albert podelio sa Solanž tokom 70-ih ispostavilo se da je ispovest para serijskih ubica.
HD⭐
Trailer
OPIS: Penzionisani detektiv Aleks Ridli ponovo je namamljen u službu kao detektiv-konsultant kada je njegovoj bivšoj štićenici, Kerol Farman, potrebna pomoć u rešavanju složenog slučaja ubistva.
HD⭐
Trailer
OPIS: Bračnom paru koji se useljava u svoj dom iz snova prete zastrašujuća pisma progonitelja, potpisana - "Čuvar".
HD⭐
Trailer
OPIS: Hektor Belaskoaran napušta svoj korporativni posao i dosadan brak da bi postao nezavisni detektiv i bavio se šokantnim krivičnim slučajevima u Meksiko Sitiju 1970-ih.
HD⭐
Trailer
OPIS: Dečko Hong Ji Hio nestaje sa neidentifikovanim svetlom. Od tada, Hong Ji Hio prati gde se nalazi njen dečko. Uz pomoć članova NLO kluba, ona se približava misterioznoj tajni..
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati dvanaest igrača dok zajedno rade u izazovima da dodaju novac u pot koji će samo jedan od njih osvojiti.
HD⭐
Trailer
OPIS: Prati Džeja Svona, mladog oficira koji stiže na svoju novu stanicu u gradu u kojem živi njegov otuđeni otac, kao i ženu koja će mu zauvek promeniti život, Meri.
HD⭐
Trailer
OPIS: Ponoćni klub prati grupu od pet smrtno bolesnih pacijenata u bolnici Brightcliffe, koji počinju da se okupljaju u ponoć da bi podelili zastrašujuće priče.
HD⭐
Trailer
OPIS: Psihoterapeut koji je nedavno izgubio ženu, nalazi se u zarobljeništvu od strane serijskog ubice sa neobičnim zahtevom da obuzda svoje ubistvene porive.
HD⭐
Trailer
OPIS: Smešten 30 godina nakon što je dr Sem Beket ušao u akcelerator Kvantni skok i nestao, prati novi tim koji mora ponovo da pokrene projekat u nadi da će razumeti misterije iza mašine i njenog tvorca.
HD⭐
Trailer
OPIS: Kada su deca Lori Valou nestala, potraga za njima je otkrila trag sumnjivih smrti, novog muža koji je delio njene poglede na sudnji dan - i ubistvo.
HD⭐
Trailer
OPIS: Istraživanje ljubavi i čudnih stvari koje radimo u ime nje, upakovane u razrađenu zaveru o istinitom zločinu.
HD⭐
Trailer
OPIS: Kada psihijatar skloni misterioznom beguncu iz kulta, njen svet se okreće naglavačke jer dolazak devojke preti da rasparča njenu porodicu.