HD⭐
Trailer
OPIS: Niko ne može i niko ne treba da živi bez ljubavi. Ova bioserija prati strastveni život i karijeru legendarne argentinske rok zvijezde Fita Paeza.
HD⭐

Trailer


OPIS: Priča o Fjodoru Šaljapinu, čoveku koji je odrastao u siromašnoj porodici, a pokorio blistavi svet pozorišta i osvojio visine koje pre njega niko nije dostigao. Obožavali su ga milioni, ali da li je on uspeo da ostvari ličnu sreću i napravi izbor između dve voljene žene? Priča o tome kako snaga karaktera i talenat mogu uzneti čoveka do zvezda i dati mu mogućnost da obasja čitav svet...

HD⭐

Trailer


OPIS: Serija prati uspon Daisy Jones i The Six’ rok benda, kroz muzičku scenu LA 70-ih, dok su u potrazi za statusom svjetske ikone …

HD⭐

Trailer


OPIS: Neurotični mladić u kasnim dvadesetim godinama je ubeđen da mu je suđeno da bude jedan od najboljih repera svih vremena. Sad mora da ubedi najbliže prijatelje, jer bi uz njihovu pomoć mogao da ubedi i ceo svet. Polusatna komedija zasnovana na životu repera i komičara, Dejva Berda, poznatijeg po svom umetničkom imenu Lil Diki. Serija se usredsređuje na neurotičnog mladića iz predgrađa koji je ubeđen da mu je suđeno da bude jedan od najboljih repera svih vremena. Sad mora da ubedi svoje najbliže prijatelje, jer bi uz njihovu pomoć mogao da ubedi i ceo svet.

HD⭐

Trailer


OPIS: Spinof originalnog mjuzikla Džona Travolte i Olivije Njutn Džon iz 1978.

HD⭐

Trailer


OPIS: Prati ljude iz politike, medicine i pogođenih zajednica koji se bore sa novom bolešću. Oni shvataju da moraju da rade zajedno da bi uspeli, zahtevajući nešto radikalno: poverenje.

HD⭐

Trailer


OPIS: Otkrij stvarne priče iza svojih omiljenih pop pjesama. Ova dokumentarna serija istražuje utjecaj festivalske scene, auto-tunea, boy bandova i još puno toga.